Arttu Wiskari blogissaan: ”Lakki kourassa soitettiin isojen levy-yhtiöiden pampuille”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokunen vuosi sitten suomalaisten tietoisuuteen singahti kertaheitolla laulaja-lauluntekijä Arttu Wiskari, jonka Mökkitie ja Tuntematon potilas -jättihitit nousivat Suomen soitetuimpien radiohittien kärkijoukkoon. Nyt Arttu on aloittanut blogikirjoittamisen Blogbook-blogimediassa.

Eilen julkaistussa ensimmäisessä kirjoituksessaan ”Mikä ***** Mökkitie Records” Arttu paljastaa miten hänen levytysuransa sai alkunsa. Se ei sujunut yhtään helpommin kuin monella muulla suosikkitähdellä, sillä levy-yhtiön päättäjät toisensa jälkeen tyrmäsivät takuuvarman Mökkitie-hitin jo ensikuulemalta.

– Pikkutakit päällä ja lakki kourassa soitettiin isojen levy-yhtiöiden pampuille kappaletta ja syötiin ilmaisia Jaffa-keksejä. Muistan palautteet, joita saatiin: ”Kuulkaas pojat, tää on tehty niin monta kertaa ja niin monta kertaa paremmin”, ”Ei tämän näköisestä kaverista saa popparia”, ”Mä en usko, mitä tää kaveri laulaa”. Perkele se sattui! Tuntui kuin kaikki työ olisi vedetty yhdellä kertaa pöntöstä alas, Arttu Wiskari kirjoittaa blogissaan.

Arttu Wiskari, Blogbook
Arttu Wiskari, Blogbook

Lopulta monien vaiheiden jälkeen Suomen suurin levy-yhtiö Warner Music näki Wiskarin potentiaalin ja teki levytyssopimuksen. Nykyisin Wiskari itse on oman levy-yhtiönsä pomo, sillä hän on ystävineen perustanut Mökkitie Records -nimisen levy-yhtiön, jolle levyttää jo nyt useita artisteja. Artun blogista voi jatkossa seurata hänen levy-yhtiönsä tapahtumia.