Tässä vasta ökyauto – koko auto yhtä suurta poreallasta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Porealtaat ovat hierovien vesivirtauksiensa myötä uskomattoman rentouttavia kapistuksia. Varsinkin ulkona olevat porealtaat ovat kelien salliessa varmasti erittäin suosittuja ajanviettopaikkoja. Nyt eräät amerikkalaismiehet ovat esitelleet astetta erikoisemman poreallasprojektinsa.

YouTube
YouTube

Duncan Foster ja Phillip Weicker muokkasivat vuoden 1969 Cadillacista renkailla kulkevan porealtaan. Auton sisus on muutettu täysin vedenkestäväksi ja sinne on asetettu poreallas vesisuihkuineen. Erikoisen autoporealtaan rakentamiseen on kulunut viimeiset kuusi vuotta.

Nyt kaksikko pyytää ihmisten lahjoituksia saadakseen projektinsa päätökseen. Weicker ja Foster haluavat muokata autostaan rallikelpoisen kapistuksen, jotta he voisivat rikkoa ennätyksen maailman nopeimmasta porealtaasta. Kaksikko tarvitsee YouTube-videonsa mukaan vielä noin 10.000 dollaria unelmansa toteuttamiseen.