Miehen penis murtui – kirkon väki saapui rukoilemaan sukuelimen puolesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, että eniten seksiä harrastaessa tapahtuu onnettomuuksia naisen ratsastaessa hajareisin miehen päällä. Tämä johtuu siitä, että naisen pomppiminen saattaa aiheuttaa miehen sukupuolielimeen penismurtuman, jossa siittimen paisuvaiskudosta ympäröivä kalvo repeytyy.

YouTube
YouTube

TLC:n hittisarja Sex Sent Me to ER -jaksossa kerrotaan nyt erään parin epäonnisesta seksistä, jossa miehen penikseen oli tullut murtuma. Parin nainen oli järkyttynyt onnettomuudesta niin paljon, että hän säntäsi karkuun ja soitti hädissään läheisille naapureilleen. Tieto onnettomuudesta levisi.

Lopulta paikalle saapui runsaasti väkeä mukanaan Raamattuja, ja he aloittivat rukoilla peniksen murtaneen miehen puolesta. Ikään kuin vamma ei olisi ollut tarpeeksi nolo myös ilman ulkopuolisia. Kivulias penismurtuma syntyy yleensä osumasta naisen häpyluuhun, ja tapaturman hetkellä peniksestä kuuluu napsahduksia. Penismurtuma hoidetaan leikkauksella, ja yhdeksän kymmenestä paranee ennalleen.