Koiran kämmi videolle – näin tyylikäs näky on hidastettuna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kun koiralle sanoo ”pallo”, nostaa se yleensä korvat ja kulmakarvat koholleen, saattaa hetken tuijottaa sanojaa ja aloittaa sen jälkeen armottoman steppaamisen. Pallo on usein koirien lempilelu, jonka perässä jaksetaan juosta monta kertaa päivässä.

YouTube
YouTube

Nyt näemme Ralph-nimisen koiran suorituksen, kuinka se ottaa pallon kiinni. Tai ainakin yrittää ottaa. Innostunut koira odottaa maltillisesti, että omistaja heittää leikkivälineen sille, mutta hyppy meneekin pahasti pieleen ja Ralph haukkaa pallon sijasta ilmaa. Toivottavasti söpö koira ei tunne itseään nolostuneeksi virheen takia.

Jotta videolla olisi helpompi nähdä Ralphin huti, on taltiointia hidastettu. Kerroimme taannoin samankaltaisesta videosta, jossa toinen koira sai hienon kopin. Hidastettuna suoritus näytti melkoiselta voimanponnistukselta.