Lottovoittaja antaa valtaosan 84,5 miljoonan voitosta hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lotossa voittaneiden elämä muuttuu usein täysin kertaheitolla saamansa suuren rahasumman myötä. Moni jakaa iloa muillekin parantuneen rahatilanteensa myötä. Nyt eräs amerikkalaismies on päättänyt tehdä juuri näin.

Knoxvillessä asuva Roy Cockrum aikoo nimittäin lahjoittaa suurimman osan voittopotistaan hyväntekeväisyyteen. 58-vuotias tennesseeläismies voitti lotossa 259 miljoonaa dollaria, josta hänelle jää verojen jälkeen noin 115 miljoonaa dollaria. Euroissa summa on noin 84,5 miljoonaa.

WBIR uutisoi, että mies aikoo pistää itselleen talteen elämiseensä tarvittavan summan. Tämän jälkeen loput rahat lahjoitetaan erilaisille hyväntekeväisyysärjestöille. Cockrum on aiemmin työskennellyt näyttelijänä, joten hän aikoo suunnata suurimman osan rahoistaan taiteiden tukemiseen. Voittaja on omien sanojensa mukana jo vuosia pyrkinyt antamaan muille enemmän kuin itselleen.