Nainen antoi 24 miehelle suuseksiä – saadakseen vitosen drinkin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittituristit lienevät venäläisten lisäksi eniten ulkomailla öykkäröivä ryhmä. Jokainen suositussa matkakohteessa käynyt on ainakin kerran törmännyt huonosti käyttäytyviin brittituristeihin, joiden toiminnalle ei välttämättä löydy järkevää selitystä.

Nyt eräs Mallorcalla matkustanut nainen on päätynyt uutisiin. Daily Mailin mukaan turistikohteen poliisi etsii parhaillaan vaaleahiuksista brittinaista, joka oli antanut suuseksiä kahden minuutin aikana peräti 24 eri miehelle Magalufissa sijaitsevassa ravintolassa. Kyseessä oli kilpailu, jossa oli voittona kolmen euron arvoinen Cava-kuohuviini. Episodi oli myös kuvattu videolle, joka levisi netissä viime päivinä kulovalkean tavoin.

Espanjan viranomaiset ovat raivoissaan videosta, eikä nettikansakaan ole pitänyt naisen suoritusta kovinkaan mairittelevana. Kerroimme taannoin, että suomalaisten suosikkikohde Mallorca on nyt ottanut suuren harppauksen katukuvansa ilmettä puhdistaakseen. Palman kaupunginhallitus on päättänyt kaksivuotisen neuvottelun tuloksena, että Mallorcalla on soveliasta esiintyä pelkissä bikineissä, uima-asussa tai speedoissa pelkästään rannalla tai uima-altaalla. Muuten paljastelusta voi rapsahtaa jopa 600 euron sakot.