Noloa! Julkkismiehet yrittivät lyödä baseball-mailalla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Huippusuosituista Jackass-televisiosarjoista ja -elokuvista tuttu hurjapää Johnny Knoxville erosi vuonna 2007 vaimostaan Melanie Lynn Clappista 11 vuoden avioliiton jälkeen. Televisiotähti löysi pian eron jälkeen uuden rakkauden. Nyt mies on käynyt näyttämässä, kuinka hyvin häneltä sujuu baseball.

YouTube
YouTube

Knoxville päätti yhdessä Jason Sudeikisin, Rob Rigglen, Paul Ruddin ja David Koechnerin kanssa käydä kokeilemassa lyöntitaitojaan. Vastassa miehillä oli Kansas City Royals -joukkueen Jeremy Guthrie. Knoxvilleä lukuunottamatta julkkismiehillä oli todellisia vaikeuksia osua nopeasti liikkuvaan palloon, ja he tuskailivat ääneen taitojensa riittämättömyyden kanssa.

Johnny Knoxville, oikealta nimeltään Philip John Clapp, on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, kuten Coyote Ugly, Men in Black 2 ja The Dukes of Hazzard. Televisiotähti menetti pari vuotta sitten parhaan ystävänsä Ryan Dunnin, joka kuoli traagisesti auto-onnettomuudessa kesäkuussa. Knoxville julkaisi pian kuoleman jälkeen viestin menehtyneelle Jackass-tiimin jäsenelle ja ystävälleen. Viestissään hän kirjoitti muun muuassa maailman olevan tylsempi paikka elää ilman Dunnia.