Perheenisä huomasi trampoliinilla outoja jälkiä – kamera paljasti kuokkavieraat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen perjantaina kesäkelit palasivat Etelä-Suomeen kuukauden ”jääkauden” jälkeen. Tänään lauantaina lukemattomilla pihoilla on jälleen viritetty trampoliinit käyttökuntoon, kun lämpötilat lähentelevät hellelukemia. Samalla on paikallaan esitellä internetin pohjattomasta arkistosta eräs hauska trampoliinivideo.

YouTube
YouTube

Perheenisä huomasi aikoinaan, että talon pihapiiriä ympäröivän aidan alle oli kaivettu yön tunteina kuoppa. Tilannetta tarkastellessaan hän tuli vilkaisseeksi pihalla ollutta trampoliinia, jonka pinnalla oli outoja jälkiä. Jäljet näyttivät pienten kuraisten tassujen jättämiltä. Mies päätti jäädä yöksi ikkunaan vahtimaan pihaa, ja pian jälkien jättäjät selvisivätkin.