Pikkutyttö itki ikäväänsä ensimmäisenä koulupäivänä – pikkuprinssi tuli apuun

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monelle pienokaiselle ensimmäinen päivä esikoulussa tai koulussa voi olla todella ahdistavaa. Varsinkin niille lapsille, jotka eivät ole tottuneet olemaan erossa vanhemmistaan, ensimmäinen kerta erossa heistä voi tuntua jännittävältä.

YouTube
YouTube

Tähän tilanteeseen joutui myös eräs taiwanilaistyttö. Pikkuneiti oli ensimmäistä kertaa esikoulussa, kun hänelle tuli todella kova ikävä äitiään. Tyttö alkoi itkemään esikoulussa ahdistuksensa johdosta.

Videolle tallennetussa tilanteessa apuun tuli kuitenkin reipas pikkumies. Sankari lohduttaa neitokaista kertomalla, että äiti hakee tämän kotiin heti päiväunien jälkeen, ja että hän kyllä suojelee tyttöä koko päivän ajan. Prinssi lupaa lohduttaa tyttöä ja hän jopa ehdottaa, että tyttö voi halutessaan tulla nukkumaan päiväunet hänen viereensä.