Ohjaaja paljasti: Romanttisen hittielokuvan päätähdet vihasivat toisiaan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalaisnäyttelijä Ryan Gosling lukeutuu tämän hetken suosituimpiin uudemman polven miesnäyttelijöihin. Yksi tähden todellisista läpimurtorooleista oli vuonna 2004 ensi-iltansa saaneessa The Notebook – Rakkauden sivut -elokuvassa.

The Notebook – Rakkauden sivut on yksi 2000-luvun rakastetuimmista romanttisista draamaelokuvista, mutta nyt elokuvan ohjaaja Nick Cassavetes on paljastanut pääosakaksikon välien olleen erittäin viileät sen kuvauksissa. Ohjaajan mukaan Ryan Gosling ei juurikaan pitänyt naispääosaa esittäneestä Rachel McAdamsista.

– Minun ei varmaan pitäisi kertoa tätä, mutta Ryan ja Rachel eivät oikein tulleet toimeen keskenään kuvauksissa, Nick Cassavetes avautuu VH-1-kanavan haastattelussa.

Ohjaaja paljastaa Ryan Goslingin vaatineen häntä jopa antamaan potkut Rachel McAdamsille. Lopulta Nick Cassavetes joutui järjestämään pääosakaksikolle terapiasessioita, joissa Ryan ja Rachel pahimmillaan huusivat toisilleen. Ilmeisesti keino kuitenkin auttoi, sillä The Notebook – Rakkauden sivut -elokuvaa on usein ylistetty juurikin sen päätähtien välisestä kemiasta. Vielä ironisempaa on se, että Ryan Gosling ja Rachel McAdams ryhtyivät seurustelemaan elokuvan kuvausten jälkeen. Kaksikon on-off-suhde kesti neljän vuoden ajan.