Instagram-kuvasta huhumylly: Breaking Bad -tähti toiseen suosikkisarjaan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Aaron Paul on noussut suuren yleisön tietoisuuteen Breaking Bad -sarjan kautta. Miehen sarjassa näyttelemä Jesse Pinkman lukeutuu monille viime vuosien ikimuistoisimpiin roolihahmoihin televisiossa.

Nyt 34-vuotiaan näyttelijän huhutaan liittyvän Yhdysvaltalaisen AMC-kanavan toiseen hittisarjaan. The Walking Dead -sarjassa näyttelevä Norman Reedus on jakanut Instagram-tilillään kuvan, jossa Aaron Paul seikkailee suositun zombiesarjan kuvauspaikalla. Kuvat ovat heti nostaneet spekulaatiota siitä, tullaanko Aaron Paul mahdollisesti näkemään The Walking Deadin tulevalla tuotantokaudella.

Aaron Paul Sturtevant, joka tunnetaan ammatillisesti nimellä Aaron Paul, on amerikkalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan erityisesti roolistaan Breaking Bad -televisiosarjassa. Mies on myös esiintynyt valkokankaalla muun muassa elokuvissa Mission: Impossible III, The Last House on the Left ja Need for Speed.