Mies päästi mojovan pierun Neymarin tyttöystävän edessä – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallon MM-kilpailuja seuraavat ovat saaneet viime päivinä ihmetellä Brasilian tähtipelaaja Neymarin vointia, sillä hänet telottiin ottelussa sairaalakuntoon ja sivuun turnauksen peleistä. Siviilissä jalkapallon supertähti seurustelee brasilialaisen teinitähti Bruna Marquezinen kanssa.

YouTube
YouTube

Nyt eräs jalkapallofani on mennyt tekemään kaikessa noloudessaan melko hulvattoman tempauksen Bruna Marquezinen edessä. Hän nimittäin päätti päästää samaan aikaan suolikaasujaan ja kuvata tempauksensa ja kaunottaren reaktion videolle. Siitä tuli välittömästi jättihitti, joka on kerännyt tähän mennessä jo yli 1,6 miljoonaa katselua.

18-vuotias Bruna Marquezine, oikealta nimeltään Bruna Reis Maia, on brasilialainen teinitähti, joka tunnetaan parhaiten huippusuositun Em Família -saippuasarjan tähtenä. Lähitulevaisuudessa Bruna nähdään myös valkokankaalla, sillä hän tähdittää Breaking Through -elokuvaa. Urheilupiireissä Marquezine tunnetaan jalkapallotähti Neymarin tyttöystävänä.