Kaksi miestä vietti yön lentokentällä – video paljastaa mitä tyhjässä terminaalissa voi tehdä

Matkailu · Stara.fi

Lentokentät ovat paljon matkustaville usein piinallisia paikkoja, varsinkin jos louget ovat kiinni ja kentällä täytyy viettää tuntikausia – tai jopa koko yön. Nyt näin on käynyt kaveruksille, jotka myöhästyivät Atlantaan lähtevältä lennolta Dallasissa.

YouTube
YouTube

Myöhästymisen vuoksi miehet joutuivat viettämään yönsä Dallasin Fort Worthin lentokentällä, jossa he eivät kuitenkaan keskittyneet nukkumiseen. Miehet nimittäin päättivät tehdä videon siitä mitä kaikkea tyhjässä terminaalissa voikaan tehdä. Miehet muun muassa kaahailevat pyörätuoleilla, juoksevat täysillä liukubaanoilla, makoilevat eri paikoissa, laskevat mäkeä, pelaavat korttia ja ryömivät inttityyliin penkkien alla.