Hupsista! Nainen synnytti lapsen keskellä katua jalkakäytävälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa ambulanssisynnytysten määrä on noussut roimasti viime vuosien aikana, koska pienet paikkakunnat ovat joutuneet lakkauttamaan synnytysosastojaan. Eräs brittinainen ei ehtinyt astua edes ambulanssiin, saati sisätiloihin synnytyksen käynnistyessä keskellä katua.

Mirror-lehti uutisoi nyt naisesta, joka oli ollut viimeisillään raskaana. Nainen oli poistunut birminghamilaisesta tarjoustalosta, kun hänen synnytyksensä oli yhtäkkiä alkanut. Ihmiset luulivat ensin, että nainen oli katuesiintyjä, kunnes tajusivat hänen synnyttäneen oikeasti lasta maailmaan. Tarjoustalon työntekijät olivat kiiruhtaneet paikalle auttamaan äitiä ja kantoivat vauvalle pyyhkeitä.

Äiti ja tyttövauva pääsivät pian ambulanssin kyydillä sairaalahoitoon. Olemme uutisoineet mitä kummallisimmista synnytystapahtumista ennenkin, joissa nainen on saanut lapsensa yllättäen sairaalan käytävällä, ravintolan vessassa tai omassa kylpyhuoneessaan. Yleensä tarinat ovat kuitenkin saaneet onnellisen lopun, ja niin kävi myös tässä tapauksessa.