Jymy-yllätys äidille – poika palasi kotiin nousemalla yllättäen merestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni vanhempi on varmasti sitä mieltä, että lapsista erossa oleminen on vaikeaa vielä heidän ollessa aikuisiakin. Nyt maailmalla ihastuttaa video, jolla eräs irlantilaismies yllättää vanhan äitinsä todella ihastuttavalla tavalla.

YouTube
YouTube

Poika oli ollut Australiassa matkoilla. Hän lähetti matkoiltaan äidilleen videon, jolla hän kertoo australialaisella rannalla aikovansa uida takaisin Irlantiin. Video näytettiin äidille irlantilaisella rannalla.

Videon katselun jälkeen alkoi tapahtumaan. Äiti huomasi rannalla olevan hahmon ja hän pohti ääneen, kuinka mies näyttää aivan hänen pojaltaan. Koskettava kohtaaminen on sittemmin sulattanut monien sydämet ja sitä on käyty ihailemassa YouTubessa jo yli 400.000 kertaa.