Sara Chafak tositoimissa bikineissä – märkää, likaista ja kuumaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi Sara Chafak on poseerannut tänän kesänä usein upeissa kuvissa niin verkossa kuin lehtien sivuillakin. Miss Universum -kisoissa ennakkoon menestyjäksi povattu kaunotar julkaisee aktiivisesti myös itse elämästään valokuvia sosiaalisessa mediassa.

Nyt Sara nähdään seksikkäässä valokuvassa, jossa hän pesee navettaa painepesurilla. Koska työ on likaista, märkää ja kuumaa, niin Sara on varustautunut puuhaan kumisaappailla ja bikineillä.

Miss Universum -kilpailujen alla maailman suurimman missisivuston Missosologyn arvioinnissa Sara Chafak saavutti aikanaan kymmenennen sijan kaikkiaan 90 kaunottaren joukossa. Yleisöäänestyksessä Chafak keräsi kärkisijojen tuntumaan oikeuttavan äänisaaliin. Viime aikoina Sara on julkaissut itsestään aktiivisesti valokuvia eri sosiaalisissa medioissa.