YouTube-tempaus meni liian pitkälle – seurauksena mittava poliisioperaatio

Viihdeuutiset · Stara.fi

YouTubessa elantoaan ansaitsevia pilavideoiden tekijöiden määrä kasvaa koko ajan. Samalla tempaukset menevät koko ajan rajummiksi, kun tavoitteena on aiheuttaa enemmän kohua kuin muut ja saada siten enemmän katsojia. Nyt suosittu VitalyzdTV-ryhmä on mennyt viimein liian pitkälle tempauksessaan.

YouTube
YouTube

Tiimi lavasti Ohion Columbuksessa keskellä päivää eri puolille kaupunkia tilanteita, joissa naamioituneet miehet murtautuivat pankkiautomaattiin ja varastivat sieltä rahat. Sen jälkeen he karauttivat paikalta citymaasturilla. Hätäkeskus vastaanotti useita hätäpuheluita ja lähetti paikalle runsaasti poliiseja tutkimaan tapausta. Samaan aikaan poliisi järjesti operaation, jossa miehet otettiin kiinni.

Viranomaiset olivat luonnollisesti suivaantuneita tapauksen paljastuttua lavastetuksi. Video ei ole saanut kovasti kiitosta myöskään katsojilta, sillä sitä pidetään suuresta suosiosta tähän saakka nauttineen VitalyzdTV:n nolona rimanalituksena. Kolmikko selvisi tällä kertaa ilman syytteitä.