StaraTV: Cheek haastattelussa Ruisrockin backstagella

Haastattelut StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Cheek oli yksi viikonloppuna järjestetyn Ruisrockin vetovoimaisimmista tähdistä. Tapahtuma rikkoi kaikkien aikojen yleisöennätyksensä, kun paikalla vieraili kolmessa päivässä 93.000. Cheek veti perjantaina tapahtuman suurimman esiintymislavan edustalle valtaosan paikalla olleesta yleisöstä. Stara tapasi Cheekin juuri ennen keikkaa.

Cheek Staran haastattelussa Ruisrockissa
Cheek Staran haastattelussa Ruisrockissa

Ruisrockin backstagella vartti ennen keikan alkamista tehdyssä haastattelussa suosikkiartisti vaikuttaa yllättävän rauhalliselta, vaikka h-hetkeen oli vain minuutteja. Ruisrockin päälavan keikka on kova paikka kenelle tahansa artistille, mutta jännitys ei Cheekistä juuri näkynyt. Hän kertoi haastattelussa odottamattoman kiireisestä vuodesta ja valottaa aavistuksen verran myös tulevaisuuden kuvioitaan.