Cheek keikkatauostaan Staralle: ”Yritän oppia nauttimaan siitä että on tylsää”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen tämän hetken suosituin sooloartisti Cheek esiintyi viikonloppuna perjantaina Ruisrockissa, jossa hän oli varmasti koko festivaalin kiireisin esiintyjä. Hän saapui paikalle nimittäin tiukan aikataulun takia poliisikyydillä, mutta päästi Staran takahuoneeseensa vielä 15 minuuttia ennen keikan alkamista.

Katso koko haastattelu videona tästä.

Cheek Staran haastattelussa Ruisrockissa
Stara

– Tuli vähän kiire, kun tultiin tuolta Kajaanista. Tuossa oli aikamoista ruuhkaa matkalla tänne, mutta se lupaa ihan hyvää. Tää on meidän kesän kiireisin festariviikko, mutta tässä on hyvää energiaa. Nyt Ruisrock ja huomenna Summer Up ja sitten vielä Aitoon Kirkkarit noi legendaariset. Niin ja Juvarockkaa tietenkin vielä todellakin, Cheek kertoi.

– Jotenkin sitä on nyt, että kaikki on niin jees. Me oltiin Kuopion Viinifestareilla ja eilen Kainuun Musiikkijuhlilla. Ihan niin kuin älyttömiä yleisöjä ollut koko ajan. Täytyy olla vaan fiiliksissä, että on näin hyvä draivi.

Stara kertoi perjantaina ensimmäisä, että kovassa keikkakiireessä Cheek sai vastinetta maksamilleen veroeuroille, sillä virkavalta tuli suosikkiartistin apuun hädän hetkellä. Cheek oli nimittäin myöhästymässä ennen keikkaa tehtäviksi sovituista haastatteluista, mutta pääsi lopulta kilometrien autojonojen ohi tyylikkäästi poliisiauton kyydissä.