Kastumattomat uikkarit tulivat myyntiin – ei enää noloja tilanteita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänäänkin lukemattomat suomalaiset joutuivat tilanteeseen, jossa he pukivat paidan ja housut bikinien tai uikkareiden päälle sillä seurauksella, että paitaan tuli bikinien yläosien muotoinen märkä alue ja tietenkin myös housut kastuivat. Pian tällaiset tilanteet ovat kuitenkin jäämässä historiaan, sillä nyt on lanseerattu kastumattomat uikkarit.

YouTube
YouTube

Kanadalainen Frank Anthony on suunnitellut malliston miesten uimashortseja, joiden nanotekninen kangas hylkii vettä ja kaikkia muitakin nesteitä. Kangas on samaa Silic-materiaalia, josta kehitettiin taannoin likaantumattomat paidat. Nyt vuorossa ovat siis uikkarit miehille ja pian myös bikineitä naisille. Kastumattomien uikkarien hinta on verkkokaupassa 55 – 75 dollaria.