Ohhoh, kitaristi soitti Aviciin jättihitin akustisena – huikea lopputulos!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ruotsalainen elektronisen musiikin supertähti Avicii on lähivuosina menestynyt todella hyvin hittibiisiensä myötä. Miehen Wake Me Up -kappale julistettiin äskettäin Spotifyn kaikkein aikojen kuunnelluimmaksi kappaleeksi. Nyt hittbiisistä on tehty upea cover-versio.

YouTube
YouTube

Oman versionsa hittikappaleesta esittää Sam Meador -niminen muusikko. Laulamisen lisäksi mies myös soittaa kitaraa erittäin hyvin. Huikea veto onkin upea akustinen versio Aviciin megahitistä, ja se on kerännyt YouTubessa yli 660.000 kuuntelukertaa.

Aviciin nosti supertähdeksi Grammy-ehdokkaaksi päässyt Levels-hitti vuonna 2011. Tämä ja sitä seuranneet uudet menestyssinglet Fade Into Darkness ja Silhouettes olivat kuitenkin vasta alkusoittoa viime vuonna julkaistulle True-debyyttialbumille.

Albumi nousi yhdeksi vuoden menestyneimmistä levyistä ympäri maailmaa, ja siltä irroitetut singlet ovat rikkoneet useita ennätyksiä. Albumin ensimmäinen single Wake Me Up oli yksi vuoden 2013 myydyimmistä singleistä. Se myi pelkästään Yhdysvalloissa yli 3,6 miljoonaa kappaletta, ylsi Isossa-Britanniassa ennätyksellisesti jo julkaisuviikollaan yli 250.000 kappaleen myyntiin ja nousi vuoden aikana listaykköseksi yli kahdessakymmenessä maassa.