Koira teki kaikkensa nähdäkseen vauvan – isä kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Uuden perheenlisäyksen saapuminen on varmasti jännittävää aikaa koko perheelle. Myös lemmikkieläimet haluavat varmasti innokkaina tavata perheeseen saapuneen uuden tulokkaan. Nyt maailmalla ihastuttaa eräs koiranpentu, joka halusi nähdä perheen pienen vauvan.

YouTube
YouTube

Rumble Viral julkaisi YouTubessa suloisesta tilanteesta tallennetun videon. Isabella-vauva loikoilee videolla tyytyväisenä sängyllä. Pikkuneiti ei ole aluksi lainkaan tietoinen siitä, mitä sängyn vieressä tapahtuu.

Billy-koira hyppii samanaikaisesti todella innoissaan sängyn vieressä nähdäkseen vauvan edes vilaukselta. Vaikka eläin kuinka yrittää päästä sängylle, on vuoteen reuna liian korkealla. Lopulta Isabellakin huomaa hauvan yritykset ja tuijottaa tätä hämmästyneenä.