Lacey Wildd kuvattiin palvomassa aurinkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy muutamia ihmisiä, joilla rintojen koko on lähtenyt pahemman kerran hanskasta, sillä he kasvattavat kuppikokoaan kerta toisensa jälkeen. Eräs sairaalloisen suurten silikonirintojen haltijoista on realitytähti Lacey Wildd, jolla on maailman seitsemänneksi suurimmat rinnat. Hän on suurentanut muotojaan jo 12 kertaa.

Tuoreimmassa operaatiossa Lacey tosin muotoili rintojen sijaan takapuoltaan. Nyt Wildd on kuvattu ottamassa aurinkoa bikineissä, joihin hän onnistui jotenkin ahtamaan pienen jumppapallon kokoiset rintansa.

46-vuotias Lacey Wildd omistaa LLL-kokoiset rinnat, mutta hänen tavoitteenaan on kasvattaa niistä lopulta vähintään QQQ-kokoiset pallot. Blonde Squad -elokuvassakin nähtävä nainen on tähän mennessä suurentanut rintojaan jo 12 kertaa. Hänen tulonsa ovat kasvaneet rintojen myötä moninkertaiseksi, mutta samalla häntä pidetään ”kävelevänä aikapommina” terveysriskien takia.