Lapsi löysi ensimmäisen kerran rahan maasta – tämän kirjeen jätti paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rahan löytäminen maasta tai muusta yllättävästä paikasta lämmittää usein kovasti mieltä. Tosin jos rahaa on enemmänkin, niin sitten on paikallaan ryhtyä etsimään niiden omistajaa, kuten rehelliset ihmiset usein tekevät. Nyt eräs pikkutyttö on löytänyt ensimmäisen kerran elämässään rahan maasta.

Reddit
Reddit

Kahdeksanvuotias Pearl-tyttö löysi maasta dollarin, mutta se oli pahaksi onneksi osittain erään pysäköidyn auton renkaan alla, joten tyttö ei saanut rahaa itselleen. Sen sijaan hän kirjoitti autoilijalle kirjeen, jossa hän kertoi asiasta ja kehotti ottamaan rahan talteen, koska se toisi autoilijalle onnea. Lisäksi tyttö kertoi, että löydös oli hänelle ensimmäinen ja että se oli hauskaa.