Uusi EDM-tähti vai pelkkä vitsi? Leatherhouse valloittaa maailmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmaan on aika ajoin noussut parodiamielessä kappaleitaan luoneita artisteja ja yhtyeitä, joista on kuitenkin noussut aikansa kuunnelluimpia ja suosituimpia. Esimerkkinä mainittakoon viime vuonna kaikilla turuilla ja toreilla soinut Ylviksen The Fox -kappale. Toisinaan biisit on luotu vakavalla otteella, mutta niiden sisältö on äärimmäisen yliampuvaa.

YouTube
YouTube

Monet suosituimmat laulut edustavat häikäilemättömästi musiikkimaailman paradoksaalisuutta, jossa kappaleen sanoituksilla ei ole loppupeleissä mitään väliä maineen saavuttamisessa ja menestymisessä. Usein yksinkertaisilla kertosäkeillä ja toistoilla varustetut kappaleet tehoavat suureen yleisöön parhaiten. Esimerkkinä mainittakoon Lady Gagan Bad Romancen: ”Rah- rah-ah-ah-ah-ah, roma-roma-mamaa” ja Justin Bieberin: ”Baby, baby, baby ooh”.

Nyt netin verkkolehtien palsoilla leviää kummallinen video, jolla hehkutetaan Leatherhouse-nimellä musiikkia tekevän miehen kesällä ilmestyvää hittiä. Elektronisen tanssikappaleen väitetään olevan ennenkuulumattoman upea. Koko homman takana on esittelyn mukaan pullukka juutalaismies, jonka pakkomielteenä on nahka. Mikäli Leatherhouselta ylipäätään ilmestyy mitään suuremmalle yleisölle, on sen pakko saavuttaa edes hitusen verran menestystä. Todellisuudessa video saattaa olla pelkästään DJ-ammattilaisia välittävän firman mainos.