Puukotuksen uhri käveli kaikessa rauhassa ravintolaan – uskomaton näky

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Queensissa sijaitsevassa McDonald’s-ravintolassa nähtiin tiistaina 24. kesäkuuta varsin shokeeraava tilanne, joka varmasti vei useiden asiakkaiden ruokahalun. Ravinolaan käveli mies, jonka selässä törrötti verinen puukko.

YouTube
YouTube

Tilanne tapahtui kymmenen aikoihin aamupäivällä. 50-vuotias mies nähtiin kävelemässä ravintolan edessä ja sisällä noin 15 cm pitkä puukko selässään. Silminnäkijöiden mukaan rauhalliselta vaikuttanut mies soitti ravintolasta käsin perheelleen, ja ilmoitti saattavansa puhua heidän kanssaan viimeistä kertaa.

CBS New York -uutissivuston mukaan puukotettu mies selvisi kuitenkin tapahtuneesta hengissä, ja hänet toimitettiin sairaalaan. Silminnäkijät kertoivat nähneensä uhrin riitelevän aikasemmin kahden muun miehen kanssa. Poliisi etsii parhaillaan miehiä, joiden he uskovat liittyvän puukotukseen.