Onnettomuuteen joutuneen rekkakuskin vaimo Facebookissa: ”Hävetkää!!!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Onnettomuuspaikalle pysähtyminen on laissa määrätty pakko, joten juuri sattuneen onnettomuuden ohi ajaminen autolla on törkeä teko, jota ei voi mitenkään perustella. Heinäkuun alussa moni jätti kuitenkin pysähtymättä paikalle, jossa rekka oli hetkeä aiemmin ajanut ulos tieltä.

Facebook
Facebook

Nyt kyseisen rekkakuskin vaimo ja perhe ovat julkaisseet Facebookissa koskettavan viestin, joka on suunnattu onnettomuuspaikan ohi pysähtymättä ajaneille useille autoilijoille. Apu tuli paikalle vasta viranomaisten saavuttua hälytystehtävälle noin 25 minuuttia onnettomuuden jälkeen. Siihen mennessä useita autoilijoita oli ajanut paikan ohi ja jatkanut matkaa. Kukaan ei voinut kuitenkaan olla huomaamatta ojassa olevaa rekkaa.