Kaikki seksin MM-kisoissa kieltäneet joukkueet ulkona kisoista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallon MM-kilpailujen useamman viikon rupeama alkaa olla hiljalleen jo loppusuoralla. Kisojen alussa kohistiin muun muassa siitä, mitkä joukkueet olivat kieltäneet pelaajiltaan seksin harrastamisen kisojen aikana kukin mistäkin syystä. Nyt vuorossa on seksikieltoon liittyvä mielenkiintoinen tilastotieto.

Jokainen seksin pelaajiltaan kieltänyt joukkue on nimittäin pudonnut kisoista. Varmuudella seksikiellon antoivat Venäjä, Bosnia ja Herzegovina, Chile ja Meksiko. Sen sijaan varmuudella seksin sallivat pelaajilleen Saksa ja Hollanti sekä Yhdysvallat, Australia, Italia, Espanja, Sveitsi, Uruguay ja Englanti. Muiden joukkueiden määräyksistä on vain huhupuheita.

Seksi kuuluu ihmisen perustarpeisiin, ja sen harrastaminen on usein kiellettyä arvokisoissa. Seksittömyyttä on usein perusteltu muun muassa sillä, että pelaajien kanssa samoissa hotellihuoneissa nukkuvat tyttöystävät tai vaimot häiritsevät pelaajien keskittymistä. Seksin puolustajat ovat taas todenneet, että normaalissa elämässä tyttöystävät tai vaimot viettävät yönsä pelaajien vieressä, ja siitä poikkeaminen aiheuttaa keskittymisvaikeuksia.