Huikea peliennätys: Super Mario läpi alle viidessä minuutissa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vuonna 1985 Nintendo Entertainment System -konsolille julkaistu Super Mario Bros oli aikansa suosituin videopeli. Kaikki Nintendo-ajan lapset pääsivät pelin ainakin kerran elämässään läpi, kunnes alettiin mittelemään siitä, kuka pääsee Koopan viimeisen linnan vasaraan kaikista nopeiten.

YouTube
YouTube

Ennätystä on yritetty rikkoa myös maailmanlaajuisella tasolla, ja nopeimmat läpimenot on suoritettu alle viidessä minuutissa. Nyt verkkoon on julkaistu tiettävästi maailman nopein Super Mario Brosin pelaaminen ajalla 4:57:69. Pelaajan on pakko muistaa jokainen kenttä yksityiskohtia myöten, sillä hän pelaa jokaisen hypyn täydellisesti.

Kerroimme äsken bugista, joka löytyi 30 vuotta ensimmäisen pelin julkaisemisesta. Tietyllä kaavalla pelatessa pelaaja voi saada rajattoman määrän lisäelämiä. Staran lukijoista löytyi kuitenkin asiantuntevia Nintendo-faneja, jotka ovat kertomansa mukaan löytäneet saman virheen jo 80-luvulla pelatessaan. Onko kukaan rikkonut tätä ennätystä?