Cheek suunnittelee kirjaa ja elokuvaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Cheek kiertää parhaillaan aktiivisesti Suomen festareita, ja kesäkausi päättyy hänen osaltaan kahteen elokuussa massiiviseen keikkaan Helsingin Olympiastadionilla. Sen jälkeen on luvassa määräämättömän pitkä tauko. Cheek lukeutuu ihmisiin, jotka manifestoivat unelmansa omiin kappaleisiin, ja ainakin tähän mennessä se on osoittautunut erittäin toimivaksi.

Katso koko haastattelu videona tästä.

Cheek Staran haastattelussa Ruisrockissa
Cheek Staran haastattelussa Ruisrockissa

Lähes kaikki biiseissä mainitut asiat ovat nimittäin muuttuneet todeksi. Esimerkiksi Kuka muu muka -kappaleessa puhutaan tähän mennessä toteutuneiden asioiden lisäksi kirjasta ja elokuvasta, jotka eivät ole vielä toteutuneet. Stara tiedusteli Cheekiltä mitä hän on manifestoinut tulevalle vuodelle, ja vastaus paljasti ehkä enemmän kuin olisi pitänyt.

– On mä sanonut jotain ajatuksia jo joissain biiseissä. Niitä täytyy lukea niitä tekstejä, ja sieltä saattaa löytyä jotain ideoita, Cheek totesi vihjailevasti.

Tarkempaa tulevaisuuden ennustamista on kuitenkin luvassa vielä loppuvuodesta, sillä Herrasmiesliiga on todennäköisesti julkaisemassa perinteiseksi muodostuneen vuodenvaihteen singlensä. Cheek on mukana, vaikka onkin muodollisesti tauolla.

– Mä manifestoin kuitenkin vielä lisää, sillä mä luulen, että me julkaistaan Ei pahalla, mut tahallaan -sinkku taas uudenvuodenaattona. Ehkä siinä tulee manifestoitua niitä seuraavia kuvioita.

Stara pyysi lisäksi Cheekiä jatkamaan listaa, jonka kaksi ensimmäistä olivat ”Jäähalli, Olympiastadion…”.

– Pakko vetää jarru tohon… Sanon vaikka, että Lahden Hakkapeliitta-patsaan Open Mic, Cheek nauroi.