Futisfani otti odottamattoman Suarez-tatuoinnin – tuskin muodostuu trendiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uruguayn jalkapallomaajoukkueessa pelaava Luis Suarez oli äskettäin otsikoissa, kun hän puri Italian joukkueessa pelaavaa Giorgio Chiellinia olkapäähän kesken ottelun. Kyse ei ollut edes ensimmäisestä kerrasta. Sittemmin netissä on sivallettu pureksijaa monin eri tavoin, mutta nyt eräs fani on tehnyt toisin.

Reddit
Reddit

Nuori futisfani on nimittäin ottanut tatuoinnin, jossa nähdään Suarezin puremajälki ja sen yhteydessä teksti ”Suarez kävi täällä”.

Monet vedonlyöjät iloitsivat Suarezin puremisesta. Esimerkiksi eräs norjalainen oli lyönyt vetoa siitä, että Suarez puree vastustajan pelaajaa näissä kisoissa. Vedonlyöjä nettosi puraisun seurauksena yli 600 euroa. Suomessa 20 vedonlyöjää voitti puremisen myötä lähes 10.000 euroa.