Katutaiteilijalla huikea Transformers-esiintymisasu

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Transformers-roboteista on tehty useita elokuvia ja televisiosarjoja. Kyseiset robottiaiheiset elokuvat olleet massiiivisia yleisömagneetteja. Nyt maailmalla ihastuttaa eräs yhdysvaltalainen katutaiteilija, joka on todellinen tosielämän Transformer.

YouTube
YouTube

Katutaiteilijan huikea asu muistuttaa todella paljon esikuvaansa. Bumblebee-nimisen Autobotin mukaan koottu puku on huikea taidonnäyte. Taiteilijan kyykistyessä maahan puku muokkautuu aivan auton näköiseksi.

Transformers-katutaiteilija onkin herättänyt laajalti huomiota asunsa myötä. Esimerkiksi Mohammad Tibanin Michiganissa kuvaamaa YouTube-videota on käyty ihastelemassa jo yli 1,7 miljoonaa kertaa. Videolla nähdään, kuinka hämmästyneitä paikalla olleet lapset ovat tosielämän Transformerista.