Kendrick Lamar tulkitsi 2Pac-hittiä – päätyi videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelesin Comptonista kotoisin oleva Kendrick Lamar lukeutuu tämän hetken arvostetuimpiin rap-tulokkaisiin. Vuonna 2012 julkaistulla Good Kid, m.A.A.d City -levyllä hiphop-skenessä läpimurron tehnyt artisti on myös esiintynyt Suomessa Flow-festivaaleilla vuonna 2013.

YouTube
YouTube

Yhdysvaltain länsirannikolla on pitkät perinteet hiphopin suhteen, ja nyt Kendrick Lamar on päättänyt osoittaa kunniaa kotikaupunkinsa legendoille. Räppäri esitti iHeartMusic-gaalassa tulkintansa Tupac Shakurin ja Dr. Dre:n ikimuistoisesta California Love -hitistä. Esitys päätyi tietenkin videolla ja YouTubeen.

Videon alussa Kendrick Lamar myös kertoo lapsuutensa tapahtumasta, jossa hän osui paikalle Dr. Dre:n musiikkivideon kuvauksiin. 26-vuotias Kendrick Lamar kuuluu Black Hippy -yhtyeeseen, jossa ovat hänen lisäkseen myös Schoolboy Q, Jay Rock ja Ab-Soul. Good Kid, m.A.A.d City -levy nousi ilmestyessään Billboard-listan toiselle sijalle.