Lentonäytöksessä odottamaton tilanne – vähemmästäkin säikähtää

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmalla järjestetään vuosittain tuhansia lentonäytöksiä, joissa esitellään lentolaitteiden ja lentäjien kykyjä yleisölle. Nyt eräässä lentonäytöksissä on nähty jotain melko yllättävää. Erikoinen juonenkäänne sai katsojat säikähtämään pahanpäiväisesti.

YouTube
YouTube

Erikoinen tilanne sattui Yhdysvalloissa St. Louisissa. Kyseessä oli Blue Angelsien järjestämä lentonäytös, jota oli saapunut seuraamaan innokkaita yleisön jäseniä. Paikalla ollut Lynn Johnston kuvasi videolle hienoa lentonäytöstä.

Nainen sattui kuitenkin kuvaamaan videolle myös yllättävän tilanteen, jota hän ei varmastikaan osannut odottaa etukäteen. Johnston kiljuukin videolla säikähtäneenä. Hauska video on sittemmin kerännyt YouTubessa jo satojatuhansia katsojia.