Karhun pää jumiutui maitotonkkaan – nerokas pelastusoperaatio videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eläimet saattavat joskus jäädä luonnossa jumiin ihmisten sinne jättämiin tavaroihin. Jumiin jäänyt eläin voi olla loukkkaantunut ja siksi hermostunut ja agressiivinen, eli sitä kannattaa lähestyä varoen. Nyt eräät metsurit ovat olleet oikeassa paikassa oikeaan aikaan auttamassa jumiin jäänyttä karhua.

YouTube
YouTube

Karhu oli onnistunut tunkemaan päänsä isoon metalliseen maitotonkkaan. Eläin ei sitten enää saanutkaan tonkkaa pois, vaan se jäi jumiin. Karhun onneksi lähistöllä oli pari metsätöissä ollutta miestä.

Miehistä toinen kuvasi tilanteen ja toinen operoi metsätyökonetta. Konetta ohjaillut mies onnistui lähestymään hermostunutta eläintä ilman että tämä lähti karkuun. Lopulta tonkka saatiin onnistuneesti irrotettua ja mitä ilmeisemminkin vahingoittumattomana seikkailustaan selvinnyt karhu pääsi juoksemaan takaisin metsään.