Busted! Naiset yrittivät varastaa perheen tavarat rannalla – rysän päältä kiinni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rehellisyys maan perii, mutta epärehellisiä ihmisiä löytyy siitä huolimatta joka lähtöön. Esimerkiksi uimarannalla ei nykyisin voi enää luottaa siihen, että omaisuus pysyy tallessa uintiretken ajan. Nyt verkossa nähdään video melko härskeistä naisvarkaista, jotka yrittivät anastaa perheen teltan ja sen katoksen Floridassa sijaitsevalla rannalla.

YouTube
YouTube

New Smyrna Beachilla keski-ikäiset naiset menivät kaikessa rauhassa purkamaan katosta, sillä luulivat, että sen oikea omistaja oli poissa. Toisin kuitenkin kävi, sillä perheenisä sattui tulemaan pian paikalle kuvaten samalla kännykkävideoita. Naiset esittivät tyhmää ja ihmettelivät, että voiko telttakatos tosiaan olla jonkun muun. Maalaisjärjellä voisi veikata, että lienee vaikea lähteä vahingossa purkamaan täysin ventovieraan telttakatosta. Naiset vielä myönsivät, etteivät he osaa purkaa katosta.