Paris Hilton järjesti rantabileet – keikisteli itsekin näyttävästi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hotelliperijätär Paris Hilton nousi kuuluisuuteen 2000-luvun alussa, ja on siitä lähtien lukeutunut tunnetuimpiin seurapiirineitokaisiin. Kohutähti on onnistunut luomaan oman imperiumin lanseeraamalla nimeään kantavia tuotemerkkejään. Viime päivinä Paris on vaihtanut näyttävästi vapaalle yhdessä ystäviensä kanssa.

Eilen Paris Hilton kuvattiin rantabileissään nauttimassa auringosta ja kännykästään bikineissä. Puhelin oli kuin liimattu Hiltonin käteen.

Paris Hilton on näytellyt pieniä rooleja elokuvissa, kuten Zoolander ja Vannomatta Paris! Tähti muistetaan siitä, että hän esiintyi Leidit landella -realitysarjassa yhdessä Nicole Richien kanssa. Ohjelma oli menestys maailmanlaajuisesti. Tällä hetkellä blondi seurustelee suomalaissukuisen mallin River Vilperin kanssa.