Saksan murskavoitolla uskomaton seuraus Singaporessa

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilumaailman ykköspuheenaihe on ollut tänään jalkapallon MM-kisojen Saksa-Brasilia -ottelun shokkitulos. Nyt se on kuitenkin saanut odottamattomaan valoon kesäkuun alussa Singaporessa julkaistun televisiomainoksen. Uhkapelaamista vastustavan mainoksen koko tulos kääntyi nimittäin ottelun vuoksi täysin päälaelleen.

YouTube
YouTube

Ne harvat vedonlyöjät, jotka veikkasivat Saksa-Brasilia -ottelun tulokseksi 1-7 saivat rahoilleen tähtitieteelliset kertoimet. Singaporelaisessa mainoksessa pikkupoika kertoo surullisena, että hänen isänsä löi kaikki perheen rahat Saksan puolesta.

Mainoksen on tarkoitus esittää vedonlyönti synkässä valossa, mutta todelliset tapahtumat ovat nyt muuttaneet asian. Mikäli mainoksen tarina olisi totta, olisi vedonlyöjä-isän perhe nyt rikas. Singaporelaiset mediat ovat nyt ottaneet ilon irti sattumasta, ja todenneet mainoksen muun muassa antaneen toivoa vedonlyöjille.

Videosta kertoi ensimmäisenä Suomessa Urheiluviikko.