Italialaislehdet Saksa-Brasilia -ottelusta: ”Nöyryytys!”, ”Täydellinen suru!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilumaailman ykköspuheenaihe on ollut tänään jalkapallon MM-kilpailuissa nähty Saksan ja Brasilian välinen ottelu, joka tyrmistytti varmasti jokaisen ottelua seuranneen. Ottelussa Saksa piti nimittäin Brasiliaa pilkkanaan ja takoi historialliset seitsemän maalia vastustajien verkkoon. Brasilia on intohimoinen jalkapallomaa, joka on nyt shokissa.

Splash
Splash

Urheilulehdet ympäri maailmaa ovat reagoineet ottelun 7-1 lopputuloksen vaatimalla voimakkuudella tapahtuneeseen. Esimerkiksi arvostettu italialainen urheilulehti La Gazzetta dello Sport otsikoi etusivullaan ”Täydellinen suru!”. Niin ikään italialainen Corriere dello Sport -lehti puolestaan otsikoi etusivullaan ”Nöyryytys!”.

Brasilialaismedia ei ollut aivan yhtä kilttiä, sillä se tyrmäsi joukkueen italialaislehdistöä rajummin. Extra-lehti nimitti peliä häpeäksi ja teurastukseksi, kun O Dia puolestaan oli jo lähettämässä joukkueen valmentajaa helvettiin. Brasilialaisfanit ovat tietenkin ottaneet murskatappion raskaasti ja he sytyttivät jopa joukkueen tähtipelaaja Neymarin pelipaidan tuleen, vaikka mies oli loukkaantumisen vuoksi sivussa koko ottelusta.