Jalkansa menettänyt pikkupoika otti ensiaskeleensa – katso koskettava video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen Kayden Kinckle syntyi kaksi vuotta sitten synnynnäisen vian kanssa, jonka seurauksena hänen sisäelimensä olivat hänen kehonsa ulkopuolella. Pikkumiehellä oli myös epämuodostumia alaraajoissaan niiden ympärille kietoutuneen napanuoran takia.

YouTube
YouTube

Pikkumies on sittemmin ollut kahdessa leikkauksessa, joissa hänen sisäelimensä asetettiin oikeille paikoilleen. Jalkojen epämuodostumien takia Kaydeniltä jouduttiin myös amputoimaan oikea jalkaterä ja vasen jalka. Nyt pikkupoika on saanut proteesit ja hän opettelee kävelemään, pojan äiti Nikki Semmons kertoo YouTubessa.

Äiti on julkaissut pojastaan erittäin koskettavan videon, jolla tämä kävelee ensimmäistä kertaa kokonaan itse kävelytukensa avulla. Lapsi huutelee koko suorituksensa ajan, että hän pystyy siihen. Nikki kertoo, että video kuvastaa heille paljon muutakin kuin vain pojan ensimmäisiä askelia, sillä se juhlistaa tämän koko edessä olevaa elämää.