Kännykkä katosi Yhdysvalloissa viljasiiloon – löytyi 9 kuukauden päästä Japanista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Moni suomalainen tietää, että hukatun kännykän saaminen takaisin on melko epätodennäköistä. Samaa ajatteli taannoin myös amerikkalainen maanviljelijä Kevin Whitney, joka pudotti viime vuoden lokakuussa iPhonensa 140 tonnin viljasiiloon. Vastoin kaikkia odotuksia kännykkä löytyi yllättäen yhdeksän kuukauden kuluttua Japanista.

Oklahomalainen Whitney oli lokakuussa työskentelemässä viljasiilossa, kun hänen puhelimensa putosi viljatonnien sekaan ja katosi, KFOR uutisoi. Myöhemmin viljatonnit myytiin Japanin markkinoille, jonne ne kuljetettiin Mississippi-joen ja Panaman kanavan kautta laivalla. Yhdeksän kuukauden kuluttua mies sai puhelun Japanin Kashimasta.

Mies puhelun toisessa päässä kysyi onko vastaaja Kevin Whitney. Vastattuaan positiivisesti Whitney sai kuulla, että hänen puhelimensa oli löytynyt Japanista. Viljaa käsittelevän yrityksen työntekijä oli löytänyt puhelimen ja lähetti sen takaisin Yhdysvaltoihin.