Kesän karmaisevin kappale – kuuntele jos uskot kestäväsi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen Three Beat Slide -bändi koostuu isästä ja hänen kahdesta lapsestaan. Perhekokoonpano julkaisi maaliskuussa YouTubessa Summertime Is Great -nimisen kappaleen, joka herätti kummastusta ympäri maailmaa. Kappale tituleerattiin nopeasti vuoden huonoimmaksi kappaleeksi.

YouTube
YouTube

Tähän mennessä jo lähes kaksi miljoonaa katselukertaa kerännyt kappale on nyt saanut uuden kilpailijan. Three Beat Slide on nimittäin julkaissut uuden kappaleen, jonka nimi on Skip Skip Slide. Uutuuskappale julkaistiin YouTubessa musiikkivideon kera.

Kappale on saanut heti kerättyä joitakin melko vaivaantuneita kommentteja. Moni kirjoittaa videon yhteydessä, ettei ole koskaan nähnyt tai kuullut mitään yhtä kammottavaa. Three Beat Slide -yhtyeeseen kuuluva isä Edward Sturm Senior on kertonut baltimorelaisen 98 Rock -radiokanavan haastattelussa, että he eivät vitsaile, vaan he ovat täysin tosissaan musiikkinsa kanssa.