Oletko aina kuoritut mangon väärin? Tästä kätevä niksi kuorintaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Mango on monelle maistuva makea hedelmä, jota kasvaa mangopuissa. Puita löytyy erityisesti Intiasta. Mangon kuoriminen voi kuitenkin olla yksi syy, miksi hedelmä ei ole löytänyt tietänsä aivan kaikkien kauppakoriin.

YouTube
YouTube

Nyt verkossa leviää vinkkivideo, jolla neuvotaan, miten mangon voi kuoria todella yksinkertaisella ja helpolla tavalla. Kätevään tapaan tarvitaan ainoastaan tukeva lasi. Neuvon YouTubessa julkaisseen Jack Barwickin mukaan temppuun voi käyttää myös muovimukia.

Puolitettu hedelmä asetetaan lasin reunaa vasten, jonka jälkeen sitä painetaan alaspäin lasia vasten. Tämän seurauksena hedelmäliha irtoaa lasin reunan avulla irti kuorestaan. Barwick näyttää videollaan, miten mangon saa tällä tavalla kuorittua vain sekunneissa.