Menikö myöhään, Rihanna? Palasi kotiin yöpuvussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eturivin artistit Rihanna ja Drake aloittivat liehittelynsä jo vuonna 2009, mutta uutisoimme hiljattain, että tunteet ovat sammuneet jälleen. Drake syyttää suhteen kariutumisesta Rihannan ex-miestä ja vastikään vankilasta vapautunutta Chris Brownia. Nyt Rihanna on kuvattu saapumassa kotiinsa melko niukassa asussa.

Supertähti ikuistettiin palaamassa New Yorkin asunnolleen yöpuvussa, eikä näyttänyt nauttivan lainkaan siitä, että tilanne päätyi paparazzien tähtäimiin.

Rihannan suhdesoppaa on käsitelty viime aikoina runsaasti. On-off -poikaystävä Draken mukaan Rihannan itsetunto on kärsinyt vuonna 2009 tapahtuneessa välikohtauksessa, jossa Chris Brown pahoinpiteli hänet. Drake myöntää olevansa raivoissaan erostaan, mutta tottelee Rihannaa pienimmästäkin eleestä kuin koiranpentu. Drake toivoo, että voisi siirtyä elämässään eteenpäin – vaikka Rihanna onkin hänen unelmiensa nainen.