Tätä peliä on kaivattu! Tasohyppelyä Monty Pythonin Silly Walkilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Legendaarisessa brittisarja Monty Pythonissa oli ikimuistoinen sketsi nimeltään The Ministry of the Silly Walks. Jaksossa nähdyt hauskat kävelytyylit ovat naurattaneet ihmisiä jo vuodesta 1970. Nyt kävelytyyliä pääsee harjoittelemaan kännykkäpelissä.

YouTube
YouTube

The Ministry of Silly Walks -pelin traileri on nyt julkaistu verkkoon. iPhonelle ja Androideille saatavilla oleva sovellus tarjoilee Lontoon kaduilla tapahtuvaa tasohyppelyä kolikoiden keräämisen ja hassujen liikkeiden muodossa. Peli on jokaisen Monty Python -fanin pakkohankinta.

Kerroimme taannoin, että Norjassa on viety suojatielle liikennemerkki, joka kannustaa sketsissä nähtyyn kävelyyn. Monty Pythonin televisiosarja ja elokuvat niittävät edelleenkin suosiota, ja ne ovat saaneet kulttimaineen absurdilla huumorillaan. Brittiläisen komediaryhmän vuoden 1983 elokuva Monty Python – Elämän tarkoitus oli viimeinen heidän julkaisemansa parodia.