Maailman komein rikollinen oikeussalissa – tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme hiljattain yhdysvaltalaisesta Jeremy Meeks -nimisestä rikollisesta, jonka pidätyskuva sai naiset kuolaamaan komean gangsterin perään. Mies on nimittäin kuin suoraan huippumallitoimiston listoilta, ja hänelle tarjottiin heti kovapalkkaista kiinnitystä mallitoimiston listoille. Ennen mahdollista malliuraa miehellä on edessään paljon asioita.

Splash
Splash

Kerroimme äskettäin, että Jeremy Meeks teki sopimuksen Tom Fordin kanssa siitä, että hän pukeutuu Fordin mittatilauspukuun tulevassa oikeudenkäynnissään. Nyt Meeks on kuvattu oikeussalissa alustavassa käsittelyssä, jossa hänen yllään nähtiin kuitenkin vielä vankien käyttämä oranssi haalari.

Jeremy Meeksille tarjottiin taannoin sopimusta Blaze Modelz -mallitoimiston riveistä peräti 30.000 dollarin kuukausipalkalla. Stocktonin poliisilaitoksen Facebookissa julkaisemassa kuvassa nähtävä 30-vuotias Jeremy Meeks pidätettiin laittoman aseen hallussapidosta. Mies istuu parhaillaan San Joaquin County Jail -vankilassa peräti 900.000 dollarin takuusummaa vastaan. Valitettavasti miehen vapautuminen ei ole näköpiirissä.

Splash
Splash
Splash
Splash