Moni futistähti olisi kateellinen tälle koiralle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Valloillaan oleva jalkapallohuuma on lähestymässä loppuaan, kun Saksa ja Argentiina ottavat toisistaan mittaa sunnuntaina pelattavassa finaalissa jalkapallon MM-kilpailuissa. Neljän vuoden välein järjestettävät kilpailut ovat innoittaneet monet lapset ja aikuiset kaivamaan myös omat jalkapallot esille.

World Cup Pup by PetTubedotcom

Jalkapalloilu on monipuolinen harrastus, jossa saa kokonaisvaltaista liikuntaa samalla, kun oppii käsittelemään pyöreää pelivälinettä näppärästi. Ammatikseen jalkapalloa pelaavat ovat harjoitelleet ketteryyttä ja pallon hallintaa vuosia. Nyt eräs koiranpentu näyttää mallia omista taidoistaan.

Koira temppuilee jalkapallolla kuin paraskin Maradona. Se kuljettaa pelivälinettä ketterästi päällään ja nostaa toisinaan ilmaan kuononsa avustuksella. Koira on ilmeisen innoissaan palloleikeistä, sillä se ärisee touhukkaasti pelailun lomassa. Näistä taidoista olisi moni Brasilian turnauksesta pudonnut kateellinen.