Sukeltajat pelastivat merikilpikonnan hengen – koskettava kohtaaminen videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Merikilpikonnia löytyy pääasiassa trooppisilta ja suptrooppisilta merialueilta. Merikilpikonnia on ollut olemassa jo 150 miljoonaa vuotta sitten. Kyseiset eläimet ovat luokiteltu uhanalaisiksi muun muassa kalastuksen ja merten saastumisen vuoksi.

YouTube
YouTube

Eräs merikilpikonna sai kokea omalla kohdallaan, miltä tuntuu jäädä kiinni ihmisen mereen asettamaan esineeseen. Merikilpikonna oli jäänyt jumiin veteen asetettuun köyteen. Eläimen onneksi paikalle sattui kuitenkin neuvokkaita sukeltajia.

Colin Sutton ja Cameron Dietrich olivat sukeltamassa Meksikon rannikolla kun he huomasivat pulaan joutuneen merikilpikonnan. Kaksikko lähestyi otusta ja he saivat kuin saivatkin tämän irti ansastaan. Tämän jälkeen merikilpikonna pääsi uimaan takaisin vapauteen. GoPro-kameralla tallennettua videota tapahtuneesta on käyty ihailemassa YouTubessa yli 250.000 kertaa.