Tältä Jenni Vartiainen näyttää meikittömänä – julkaisi selfien Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiartisti Jenni Vartiainen tuli aikoinaan tunnetuksi Popstars-ohjelmassa kootusta Gimmel-yhtyeestä, jonka laulajana hän nousi kotimaisen musiikkimaailman tähtitaivaalle. Yhtyeen lopettamisen jälkeen Vartiainen piti pitkän tauon palatakseen sooloartistina. Soolourasta tuli heti jättimenestys.

Jenni Vartiainen on palkittu useilla arvostetuilla palkinnoilla ja levyt ovat myyneet jalometallia. Parhaillaan hän on studiossa työstämässä uutta materiaalia. Samalla hän julkaisi Instagramissa selfie-valokuvan studiosessiostaan, jossa hän poseeraa meikittömänä laulumikrofonin ääressä Helsingissä sijaitsevan Fried Musicin studiolla.

– Moi studiolta @thefriedmusic #yösessiot #uuttamusaa #hyvääyötä, Jenni kirjoitti kuvatekstissä.