Hipstereiden uusi villitys – koristelevat partansa kukilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyaikaisen hipsterin tunnistaa yleensä punaisesta piposta, flanellipaidasta ja siitä, että hän kuuntelee sellaista musiikkia, josta muut ihmiset eivät ole koskaan kuulleet. Tämä tietysti karrikoiden ja puolivitsinä ilmaistuna. Nyt hipsterit kasvattavat partaa – mutta haluavat sen entistä erikoisemmaksi.

Intagram
Intagram

Heille ei nimittäin riitä tavallinen naamakarvoitus, sillä sehän olisi liian tavanomaista. Hipsterimiehet ovatkin keksineet koristaa partaansa erilaisilla esineillä, ja tämän hetken muotijuttu on leukakarvoitusta kaunistavat kukat. Monien mielestä partojen kukka-asetelmat ovat hieman hipimpiä kuin esimerkiksi motoristien parroissa nähdyt letit. Trendistä uutisoi Swagger New York -blogi.

Kerroimme taannoin, että hipsterit hinkuvat itselleen partaa niin suuresti, että osa on turvautunut jopa hiussiirrännäisiin oikeanlaisen kasvokarvoituksen saamiseksi. Partaimplantteja ottavat asiakkaat ovat yhä useammin arkkitehtejä tai taiteilijoita. Operaatio kestää noin kahdeksan tuntia ja maksaa 3.000 – 7.000 dollaria.